2011-12-07 12:03:16• hírek • (x)

Green Gallery: fodrászképzés indul januárban

Közel tíz éve nyitotta meg kapuit a Green Gallery haj stúdió Szatmárnémeti szívében, mindazoknak, a szépülni vágyó vendégeknek, akik minőségi szolgáltatást és magasan képzett szakemberek tapasztalatát igénylik. Bővül a Green Gallery szolgáltatásainak palettája: minőségi fodrász képzést indít mindazok számára, akik vonzalmat éreznek e szakma iránt.

A Green Gallery hozzáértő és szakmaszerető csapatának elképzelése az volt, hogy a vendégeknek szépség terén minden igényét kielégítse, ezért a szépségipar legfőbb tevékenységei ma is megtalálható a szalonban: fodrászat, kozmetika, kéz- és lábápolás, szolárium és smink. A csapat fő célja, hogy vendégeik elégedetten és örömmel távozhassanak és minél hamarabb vágyjanak vissza.

Mint tudjuk úgy a fodrászat, mint a kozmetika jelentős fejlődésen és változáson ment át az utóbbi néhány évben. E szolgáltatások köre jelentősen bővült a sokféle professzionális termék megjelenésével és a divat hatására. A Green Gallery arra törekszik, hogy folyamatosan lépést tartson ezzel a rohamos fejlődéssel. A stúdióban az általános szolgáltatások mellett, ma már lehetőség van különféle hajhosszabbítási beavatkozások elvégzésére, valamint tartós 3D-s szempilla hosszabbításra is, mely természetes hatást kölcsönöz, mint a valódi szempilla.

A Green Gallery fodrászcsapata rendkívül híres alkalmi és menyasszonyi frizurák elkészítéséről. Ha megálmodtad, hogy életed legfontosabb napján milyen hajat szeretnél viselni, ők megvalósítják neked, ha pedig nincs konkrét ötleted, akkor megtalálják az egyéniségedhez legjobban illő frizurát.



A Green Gallery januártól fodrász képzés indít mindazoknak, akik új szakmát szeretnének elsajátítani, vagy csak egyszerűen belekóstolnának a fodrászkodásba. Az iskola fő feladata, hogy tanulóit minőségi oktatásban részesítse, a tapasztalatokat úgy adja át, hogy a tanulók a későbbiekben megállják a helyüket. Az elméleti és gyakorlati képzéseket egyaránt az iskola szervezi a minisztérium által kibocsájtott oktatási tervet követve. Ami nagy előny a tanulni vágyók számára, az az, hogy a képzések időtartama rugalmas, így azok is elvégezhetik, akik nagyon elfoglaltak.

A háromszintű képzésből egyelőre egyes és kettes szintet indítanak. Mindazok, akik a január 15-ig jelentkeznek a képzésre, 10 százalék kedvezményben részesülnek.

A Green Gallery fodrásziskolájának elvégzésekor kapott oklevelet az Oktatási és Kutatási Minisztérium és a Munkaügyi Minisztérium bocsájtja ki, ami azt jelenti, hogy az oklevél nem csak hazai, hanem külföldi szinten is elismert.

Az iskola célcsoportja olyan diákok és felnőttek, akik hivatást éreznek a fodrászat iránt, szeretik ezt a szakmát, vagy éppen valami újat szeretnének elsajátítani. Képzéseket végezhetnek el mindazok, akik egy saját vállalkozást szeretnének beindítani, vagy csak átképeznék magukat.

A Green Gallery emellett az egész évben különböző akciókkal és promóciókkal várja vendégeit.

A képzésekre jelentkezni a 0751-125-498-as, a 0261-841-840-ás telefonszámokon, vagy a Green Gallery stúdióban (Gheorghe Lazar 4. ) lehet.







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: